skip to Main Content
word lid +31 (0)24 202 20 92

Meerwaarde van netwerk DNA

Meerwaarde van netwerk DNA

Judith Nievelstein (Essent) is blij dat ze dankzij het DNA-netwerk een nieuwe wending kan geven aan haar carrière. Lees hieronder haar dank aan ons netwerk.

Judith Nievelstein:
“Via mijn werkgever Essent kwam ik in contact met Ieke Houben, netwerkadviseur van DNA Noordoost-Brabant. In een uitgebreid gesprek heeft zij achterhaald waar ik naar op zoek was: ‘een plek waar ik mijn oude vak als HR adviseur weer kan oppakken’. De laatste jaren heb ik gewerkt als trainer, echter ‘ik wil weer terug in het HR-vak’. Ieke heeft onder meer contact gelegd met de Rabobank – en binnen een week had ik een gesprek bij Rabobank Nederland. Zij hebben mij voor een aantal maanden een werkervaringsplek aangeboden, zodat ik weer up-to-date word in de totale breedte van het HR advieswerk. Daar ben ik nu enkele weken aan de slag en ik ben er helemaal blij mee. Een leuke omgeving, mooie organisatie en leuke opdrachten. Goed te merken welke meerwaarde een netwerk als DNA Noordoost Brabant heeft. En dank aan Essent en de Rabobank!”

Back To Top